5 jaar Tickles

Fullservice internetbureau Tickles vierde dinsdag 22 augustus het vijfjarige jubileum. Eigenaar Jens Kooijenga is blij met deze mijlpaal. ‘Vijf jaar geleden had ik niet durven dromen dat Tickles in vijf jaar tijd zo zou groeien. We begonnen met z’n drieën, inmiddels werken we al met een team van 17 personen aan het succes van Tickles. Niet alleen het team, maar ook ons aanbod in diensten is enorm gegroeid. Ik ben echt trots op ons team, wat we samen bereikt hebben en dat we elke dag de lat weer een stukje hoger weten te leggen. Ik hoop en verwacht dat we samen nog velen jaren van succes mogen ervaren’.

Om dit jubileum te vieren, is er in Lemmer een winactie georganiseerd tijdens de Lemsterweek. Bezoekers van de Lemsterweek en inwoners van Lemmer maakten kans op een cadeaucheque van 75 euro, welke te besteden is bij één van de aangesloten horecazaken of winkel ondernemers uit Lemmer.


5 keer

5 keer
Win 5 keer 75 euro

De actie #wijvierenfeest is inmiddels afgelopen en Tickles heeft uit alle inzendingen een vijftal winnaars geselecteerd. Wij feliciteren hierbij Jeey Farma, Lydia Deenen, Robert Langenkamp, Corina Hoekstra en Lotte Gwen van harte met het winnen van de cadeau cheque ter waarde van 75 euro! De cadeaucheque is tot 1 jaar na uitgifte geldig, tot 1 september 2018.  

De vijf door ons uitgekozen inzendingen zijn zowel op deze pagina te zien als op onze Facebook en Instagram pagina. De winnaars zijn door ons benaderd.

Volgende week, op vrijdag 1 september, reiken wij aan de vijf winnaars de cadeau cheque uit. Dit zal feestelijk plaatsvinden bij ons, op het enige echte Tickles kantoor in Lemmer!

De vijf winnaars!

Waar kan ik mijn tegoed van de cheque besteden

Het shoptegoed is vrij te besteden bij één van de volgende aangesloten lokale ondernemers: Brasserie 14; Dok 13; ‘t Anker Wonen, Mode en Kado; Kenneth; La Gondola; Culinaire huiskamer Lemmer en Total Beauty Skin. De cheque kan niet omgeruild worden voor contant geld en het bedrag kan niet worden verdeeld over meedere winkels.