e-commerce
Koppelingen
Webshops
19 juli 2019 door Mirko

Bestellen binnen 10 seconden? Heel OK!

Met de komst van OK wordt het voor alle webwinkels mogelijk optimaal bestelgemak aan te bieden voor iedere klant. Betalen, kortingen en punten sparen zijn met één handeling gedaan. Krijg bovendien direct waardevolle inzichten in het koopgedrag van je klanten. Hoe? Met de supersnelle checkout van OK!

We kennen allemaal de bekende afhaakmomenten in het bestelproces. De grotere platformen hebben het goed voor elkaar; veel consumenten hebben al een account waardoor de bestel- en betaalvoorkeuren van de klant al bekend zijn. Maar veel meer webshops herkennen de niet-afgerekende winkelmandjes maar al te goed.
Met OK is het mogelijk om overal op dezelfde snelle en eenduidige manier te bestellen. Alle gegevens, zoals het adres, zijn bekend, waardoor er letterlijk geen letter getypt hoeft te worden. Klik, scan, bevestig en klaar! Bekijk de demo van snel bestellen binnen 10 seconden.

Wie is OK?

Bij OK bouwen ze aan de ‘slimme portemonnee’ voor Nederland. De app kan gebruikt worden voor de dagelijkse boodschappen, het online winkelen, maar ook voor bijvoorbeeld tickets van festivals. Het gemak bij online bestellingen is dat consumenten niet langer al hun gegevens hoeven in te vullen, maar dat deze gegevens veilig en gemakkelijk vanuit de app worden gedeeld.

Samenwerken in e-commerce

OK heeft diverse betaal- en loyalty-functionaliteiten ontwikkeld voor alle aangesloten webshops. Consumenten kunnen zo met de app betalen, automatisch punten sparen, kortingen verzilveren en aankoopbonnen bewaren. Dit is niet alleen voor de eigen webwinkel mogelijk, maar via het platform kan er ook samengewerkt worden om met andere webshops acties op te zetten.

“Door slim met elkaar samen te werken, gelooft OK dat webwinkels een goed antwoord kunnen geven op het bereik dat nu enkel is weggelegd voor de grote platformen zoals Bol.com”, aldus Redmer de Vries, E-commerce Manager bij OK.

Inzicht in het koopgedrag van je klanten

OK maakt data uit de gehele customer journey inzichtelijk, volledig in lijn met de Europese privacywetgeving (GDPR). Met deze insights wordt gericht targetten de norm en schiet jouw conversie gegarandeerd omhoog.

De supersnelle check-out is nu beschikbaar bij een 70-tal webwinkels (en 500+ winkels), de koppeling is eenvoudig te leggen via diverse modules en wordt binnen de Tickles Blueprint standaard aangeboden.