Algemeen
e-commerce
Hosting
15 februari 2019 door Mirko

Byte, de motor achter Tickles Blueprint

De beste performance, stabiliteit en veiligheid die je je kunt wensen.

Dat komt omdat het echte Magento specialisten zijn. Het Hypernode platform waar Tickles Blueprint op draait is helemaal tailor-made voor de zware en complexe applicatie die Magento is. Byte rolt bijna wekelijks Magento-specifieke performance- en securityoptimalisaties uit waardoor je shop nog beter performed en beveiligd is. Ook als er onverhoopt eens iets mis gaat (’t overkomt de beste), bijvoorbeeld als een proces in de backend op hol slaat en de shop omver lijkt te trekken. Onze monitoring vangt dat op en voorkomt dan automatisch dat iemand er iets van merkt.

Byte is:

  • Al 10 jaar gespecialiseerd in het hosten van Magento.
  • Is als enige hostingpartij in de Benelux gekwalificeerd met het Magento Technology partnerschap.
  • Host al zo’n 2000 Magento shops.

Extreem schaalbaar:

Je kunt per dag up of downgraden, en dat kun je eenvoudig zelf doen in je Service Panel. Dus verwacht je flinke bezoekerspieken omdat je een marketingactie gepland hebt staan, schaal dan eenvoudig zelf even op zodat je genoeg resources hebt. Actie voorbij? Dan downgrade je weer. Je betaalt alleen voor de dagen dat je gebruikt hebt gemaakt van het grotere pakket.

We bieden de developer van jouw shop alle tools en technieken die hij/zij nodig heeft om super efficient te werken. Dat scheelt bakken aan developmenttijd. Tijd die dan besteed kan worden aan het nog mooier/beter maken van jouw shop. Zo worden afbeeldingen automatisch geoptimaliseerd (dat is anders handwerk), kan hij/zij met slechts een paar toetsenklikken zien of de modules die jij gebruikt nog up-to-date zijn, en is het implementeren en onderhouden van een SSL certificaat kinderspel.

Je hostingproduct wordt telkens meer waard, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen. We rollen bijna wekelijks nieuwe technieken, tooling of features platformbreed uit waar ook jij en je developer dus direct gebruik van kunnen maken.

byte

Byte staat bekend om de fijne support.

Een groep van 15 mannen en vrouwen staat elke dag voor je klaar om je te helpen met vragen of uitdagingen. Geen doorkiesmenu’s, geen lange wachtrijen, geen ‘helaas, telefonische support zit niet in je pakket’, en lekker down-to-earth en informeel. Want hosting is al ingewikkeld genoeg.

Benieuwd naar de pakketten van Byte en wil jij ook gebruik maken van hun service, klik op de button hieronder;

Check de prijzen van byte.