Webshop, huisstijl en online marketing

De fundering voor FitnessFit is gelegd met een zeer flexibele op maat gemaakte Magento webshop.

Een nieuwe responsive webshop, met daarbij directe professionele ondersteuning op online marketinggebied.

Project
Magento webshop
Klant
Fitnessfit
Datum
25 okt 2017

Webshop, huisstijl en online marketing

FitnessFit is gevestigd in Drachten en heeft daar een prachtige showroom met vele fitnesstoestellen en fitness accessoires. Op lokaal niveau weet men de weg te vinden naar FitnessFit, maar online is uiteraard net zo belangrijk.

De klantvraag

FitnessFit was op zoek naar een totaaloplossing, een webshop welke ingericht kon worden naar de wensen van FitnessFit. Eén van de eisen aan de nieuwe webshop, was het toevoegen van een filter waarmee bij elk product op de website de installatiekosten konden worden weergegeven of juist niet.

Onze oplossing

Bij de levering van producten van een zekere omvang (crosstrainer of loopband) worden er installatiekosten berekend. FitnessFit heeft nu de mogelijkheid om zelf bij ieder product deze installatiekosten aan- of uit te zetten. Vervolgens verschijnen de installatiekosten automatisch bij het product in de webshop.

Interactieve product slider

Met behulp van de interactieve slider wordt er op een visueel aantrekkelijke wijze beknopte relevantie informatie getoond van een product. De slider heeft tevens een carrousel functie. De maatwerkmodule is volledig ontwikkeld door Tickles.

"Ik was al bekend met Magento en zocht een partij die het totaalpakket kon bieden: een nieuwe responsive webshop, met daarbij directe professionele ondersteuning op online marketinggebied. Met dit totaalpakket kunnen wij ons focussen op de uitbreiding van de webshop en tegelijkertijd op het aantrekken van meer bezoekers!"

Klaas Wielen
Eigenaar FitnessFit