B2C webshop en kassa systeem

Groeien en innoveren met de webshop

Een complete metamorfose van strategisch grote waarde. De beleving van een fysieke winkel vertaald naar een online e-commerce platform, Magento.

Project
Magento webshop
Klant
't Anker
Datum
11 mei 2017

Weekly deal

Met de module aanpassing van de bekende daily deal is het mogelijk om je aanbiedingen vooruit te plannen. Stel de looptijd op de minuut af in en koppel het aan het gewenste artikel met de betreffende korting.

Online het bereik vergroten

Om de naamsbekendheid van t’ Anker ook online te vergroten wordt zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA) ingezet.

Magento kassasysteem

Naast de webshop is er een kassasysteem op basis van Magento geïntegreerd dat uniek is binnen het Magento e-commerce landschap. Het kassasysteem maakt het mogelijk om de winkel en online verkopen uit één centrale Magento omgeving te regelen. Van het voorraadbeheer en het verkopen van producten tot het uitgeven van cadeaubonnen en bestellingen plaatsen bij leveranciers, het volledig geïntegreerde kassasysteem maakt het mogelijk. Het design van de online kassa is daarnaast volledig gepersonaliseerd naar de wensen van de gebruiker.

We zijn recent online gegaan met de nieuwe webshop, en ik durf al te zeggen dat de webshop goed ontvangen wordt bij onze vaste klanten!

Frank
Eigenaar 't Anker

Customized Magento back end

Van merk-en leveranciers-lijsten tot bij-vul lijsten voor de fysieke winkel. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de volledig gecustomiseerde back end van de Magento shop.

De inrichting van de back-end van Magento is zo op het personeel van de fysieke winkel ingesteld dat dagelijkse handelingen snel en gemakkelijk uit te voeren zijn.