B2B oplossingen

Meer leads, offertes en verkopen via alle devices. Ontdek de mogelijkheden van Magento B2B voor jouw bedrijf.

Maak een afspraak

De vraag naar e-commerce oplossingen in de B2B markt blijft toenemen. Groothandels, producenten, distributeurs en retailers worden uitgedaagd om hun succes naar online te vertalen. Magento B2B is voor de zakelijke klant de ideale manier om snel en eenvoudig offertes aan te vragen en orders te plaatsen.

Voorzie je klanten van gemak en snelheid

We hoeven je inmiddels vast niet meer uit te leggen wat het belang is van een goede webshop. In een razendsnel tempo verandert de digitale wereld. Waar voorheen een klant je bedrijfsnaam opzocht in de Gouden Gids, gaat dat tegenwoordig 24/7 door op welke locatie dan ook. Waarom? Omdat er een verschuiving plaatsvindt op het gebied van device gebruik. Of dit nu gaat over het aantrekken van nieuwe klanten of al bestaande klanten. De voorkeur gaat uit naar het gemak van een mobiele webshop, maar dan in een B2B-portaal.

Meer informatie over wat wij nou precies kunnen betekenen voor jou? Vraag het ons!

Maak een afspraak

De verschillen tussen het online gedrag van B2B en B2C gebruikers vervagen

Een business-to-business klant gaat op dezelfde manier op zoek naar informatie zoals een consument dat doet: er wordt onderzoek gedaan op zowel een mobiel, tablet als desktop. Je herkent vast het beeld van een gemiddelde pauze (hoe erg we ons best doen om dat te voorkomen): iedereen zit met zijn mobiel in de hand zijn sociale media kanalen te checken of bezoekt een webshop om nog even een kaartje te kopen voor een event van aankomend weekend.

Ook B2B klanten zoeken op dezelfde manier, je moet er dus voor zorgen dat je vindbaar bent op elk device, 24/7.

Magento B2B

Met een Magento als e-commerce platform zorg je ervoor dat je alles volledig integreert: je combineert het met je bestaande CMR/ERP oplossingen. Door de veelzijdigheid van het syteem is het mogelijk een oplossing op maat te maken, volledig naar de wensen van jouw organisatie.

Een Magento webshop is flexibel, de oplossingen en integraties zijn eindeloos zodat deze volledig afgestemd kunnen worden naar de behoeften van jouw organisatie.

Een Magento B2B oplossing laten ontwikkelen? Vraag ons naar de mogelijkheden, we leggen het je graag uit.

Maak een afspraak

Magento ERP Koppelingen

We kunnen je Magento webshop koppelen met een ERP systeem, zodat je niet alleen tijd bespaart maar ook altijd synchroniseert: efficiënt gebruik van al bestaande systemen en geen tikfouten meer.

Wij hebben uitgebreide ervaring met de technische koppeling van Magento aan diverse CRM­ en ERP systemen, enkele voorbeelden:

  • Exact Globe of Exact Online
  • AFAS 
  • SAP 
  • en nog veel meer…

De voordelen van Magento Commerce voor B2B

De business-to-business module van Magento 2 Commerce heeft een ruim aantal extra functionaliteiten ter aanvulling van het basisplatform van Magento 2.

Met alle technische vooruitgang die het nieuwe platform biedt zijn maatwerk en uitbreiding eenvoudiger en overzichtelijker geworden. Diverse aanbieders van extensies zijn hier al in gesprongen met specifieke business-to-business functionaliteit voor Magento 2.

Omdat je als organisaties andere eisen stelt aan B2B verkoop heeft dit ook impact op het e-commerce systeem. Als voorbeeld verloopt het plaatsen van orders op een andere manier en met een andere frequentie. Hierbij spelen (individuele) prijsafspraken of staffelprijzen een grote rol. Daarnaast hebben jouw klanten vaak verschillende permissies afhankelijk van hun functie. Of, de toegang tot het productenaanbod in catalogus verschilt.

Met Magento voor B2B realiseer je:

  • Contact met je klanten via elk apparaat: mobiel, tablet en desktop
  • Bied je dezelfde ervaring aan een B2B klant als een reguliere klant: met een groot gemak en snelle service
  • Groei je exponentieel: gemiddeld groeien bedrijven die met Magento werken 3 x sneller
  • Verkoop je meer, 24/7

Laat je inspireren door de B2B mogelijkheden met Magento 2 (Commerce). Laat dan je gegevens achter. Eén van onze specialisten neemt contact met je op.

Maak een afspraak