Koppelingen

Koppel je Magento 2 webshop aan je ERP en CRM systemen en bespaar tijd, geld en moeite

Maak een afspraak

Magento ERP koppelingen

De koppeling tussen Magento en een ERP Systeem levert tijdwinst op dankzij realtime synchronisatie. Voorkom invoerfouten, gebruik een centrale database en maak slim gebruik van bestaande systemen. Wij hebben uitgebreide ervaring met de technische koppeling van Magento aan diverse CRM­ en ERP Systemen. We koppelen professionele webshops aan bijvoorbeeld AFAS, Exact Globe, Exact Online, SAP, Microsoft Dynamics, Unit4 en Snelstart.

Wil je jouw Magento­ webshop koppelen, maar staat jouw ERP Systeem er niet tussen? Neem telefonisch contact met ons op, wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

Tickles is gespecialiseerd in Magento webshops die we koppelen aan de diverse ERP­ Systemen. Wij beschikken over een uitgebreide ervaring, waardoor wij je de diverse mogelijkheden kunnen schetsen of je heel specifiek van dienst kunnen zijn. Wij werken daarvoor samen met verschillende partners. De integratie met de webshop maakt het mogelijk de gewenste data uit te wisselen. Denk aan klantgegevens, artikelen, prijslijsten, de voorraad en andere belangrijke input. Dankzij de koppeling vindt er een realtime synchronisatie plaats met het ERP Systeem, zodat zowel de webshop als de bedrijfssystemen altijd up­to­date zijn.

Magento koppeling op maat

Iedere online retailer is uniek. Ieder bedrijf heeft achter de webshop een eigen organisatie met specifieke systemen en belangrijke zakelijke behoeften. Wij hebben praktisch alle koppelingen met verschillende ERP­ en CRM­ systemen al eens gerealiseerd. Magento is zowel krachtig als uiterst flexibel. Hier spelen we bij Tickles graag op in. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met Magento en werken voor meer dan 500 verschillende webshops.

Wil je jouw Magento­ webshop koppelen, maar staat jouw ERP­ Systeem er niet tussen? Neem telefonisch contact met ons op, wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

Magento koppeling met Exact Globe of Exact Online

De Magento koppeling met Exact Globe of Exact Online realiseren wij in samenwerking met ervaren partners. We werken samen met zowel Dealer4Dealer als Advisie. We koppelen de Magento webshop aan de ERP­, HRM­ en CRM­ systemen van Exact. De partners waarmee wij samenwerken beschikken net als wij over een officiële certificering van Exact voor de koppeling met Magento webshops. Benieuwd naar wat dit in de praktijk betekent? Bekijk onze cases voor meer informatie over de toepassingen die we realiseren.

Magento koppeling met AFAS

De koppeling tussen Magento en AFAS voorkomt dubbele en handmatige handelingen. Bovendien kun je rekenen op een volledige synchronisatie van orders, voorraad, klanten, producten en prijzen. Je kunt het systeem naar wens inrichten en AFAS (blijven) gebruiken voor het beheer van jouw data. Wij realiseren de koppeling tussen Magento en AFAS in samenwerking met Shopworks.

Magento koppeling met SAP

Wij helpen je het bestaande systeemlandschap optimaal te benutten door gebruikers, processen en systemen naadloos met elkaar te verbinden. We beschikken over de kennis en ervaring met zowel Magento als SAP om de gewenste koppeling te realiseren. Wij werken hiervoor samen met Xperi, van oudsher een SAP NetWeaver integratiespecialist. Samen beschikken we over de kennis en ervaring om de organisatie optimaal te laten profiteren van de integratiemogelijkheden.

Magento koppeling met andere ERP ­Systemen

Een ander ERP Systeem koppelen aan een Magento webshop? Wij koppelen ook UNIT4­systemen en de systemen van Snelstart. We voorkomen het bijhouden van een dubbele administratie, op basis van ieder zijn bedrijfsspecifieke behoeften. Werk je met Microsoft Navision? Wij kunnen Microsoft Navision koppelen aan Magento en het beheer van de webshop een stuk eenvoudiger maken.

Direct een afspraak maken of meer weten over het koppelen van je Magento webshop aan een van de ERP­ of CRM­ systemen? Neem contact met ons op, we nemen het graag met je door.

Afspraak maken