Marketing

Bereik een hogere positie in Google en verbeter je online zichtbaarheid

Maak een afspraak

Een website of webshop is een belangrijk sales- en communicatieplatform. Online marketing helpt dit platform of kanaal zo effectief en efficiënt mogelijk in te zetten. Het grote voordeel? Online marketing leidt tot 100% meetbare resultaten. Zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media marketing en conversie optimalisatie bieden vier belangrijke online marketing pijlers om websites en webshops te optimaliseren.

Meer uit je website halen of benieuwd welke potentie er nog in je webshop zit? Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van je.

Maak een afspraak

Tickles is gespecialiseerd in online marketing voor websites en webshops. We ontwikkelen, bouwen en optimaliseren. Vanuit die optimalisatie hebben we de ervaring en expertise om het maximale uit websites en webshops te halen. We combineren de expertise en ervaring met technische kunde om je te helpen de online doelstellingen te bereiken met het platform of kanaal dat je daarvoor beschikbaar hebt.

Online marketing pijlers

Online marketing bestaat uit vier belangrijke pijlers. Zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren bieden je net als social media marketing de mogelijkheid het bereik te vergroten. Dankzij meer traffic maak je de website of webshop tot een belangrijk sales- en communicatieplatform. Conversie optimalisatie helpt die nieuwe bezoekers te converteren tot betalende klanten of leads en aanvragen die je kunt opvolgen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie helpt de vindbaarheid via zoekmachines te verbeteren. Een hogere positie binnen de organische zoekresultaten. Gebruik van de juiste zoekwoorden op de website en daar buiten. Dankzij een goede technische optimalisatie, de juiste content op de website en een overtuigend linkprofiel zullen Google, Bing en andere zoekmachines de website of webshop optimaal waarderen.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren biedt de mogelijkheid tot sterk gerichte campagnes voor een scherpe prijs per klik. Het helpt het rendement van je website of webshop te verhogen. Genereer leads of vergroot de naamsbekendheid bij de doelgroep. Tickles is Google Certified Partner. Dit betekent dat we alle tools en expertise in huis hebben om de doelgroep effectief te bereiken.

Social Media Marketing (SMM)

Social Media Marketing creëert een groot bereik met een hoge mate aan snelheid en interactie. De kosten zijn beperkt, waardoor de sociale media unieke mogelijkheden bieden als aanvulling op meer conventionele marketingtechnieken. Vergroot de zichtbaarheid bij de doelgroep, terwijl er pas sprake is van een latente behoefte. We analyseren en adviseren kanalen op basis van je doelstelling en ambitie.

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie helpt bezoekers op de website zo efficiënt mogelijk te converteren tot betalende klanten, waardevolle leads of nieuwe aanvragen. Kleine wijzigingen kunnen leiden tot grote verbeteringen. We testen call-to-action alternatieven, de ideale check-out procedure en de performance van (mobiele) websites. Dankzij conversie optimalisatie haal je het maximale uit de website of webshop.

Aan de slag met SEO, SEA, SMM of conversie optimalisatie? Daar meer over weten? Neem contact met ons op, we gaan graag met je om tafel.

Afspraak maken