Marketing

Bereik een hogere positie in Google en verbeter je online zichtbaarheid

Maak een afspraak

Het team van Tickles heeft al meerdere jaren ervaring met Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Google Ads, Usability en alle andere vormen van Online Marketing. Wij optimaliseren websites en Magento platformen. Deze projecten lopen uiteen van grote E-commerce projecten waarbij de gehele website of webwinkel en Online Marketingstrategie van een bedrijf ontwikkeld wordt. Tickles is één van de weinige Online Marketingbureaus in het Noorden die een totaaloplossing biedt voor alle Online Marketing vraagstukken.

Meer uit je website halen of benieuwd welke potentie er nog in je webshop zit? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Maak een afspraak

Een website of webshop is een belangrijk sales- en communicatieplatform. Online marketing helpt dit platform of kanaal zo effectief en efficiënt mogelijk in te zetten. Het grote voordeel? Online marketing leidt tot 100% meetbare resultaten. Zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en conversie optimalisatie zijn drie belangrijke online marketing pijlers om websites en webshops te optimaliseren.

Tickles is gespecialiseerd in online marketing voor websites en webshops. We ontwikkelen, bouwen en optimaliseren. Vanuit die optimalisatie hebben we de ervaring en expertise om het maximale uit websites en webshops te halen. We combineren de expertise en ervaring met technische kunde om je te helpen de online doelstellingen te bereiken met het platform of kanaal dat je daarvoor beschikbaar hebt.

Online marketing pijlers

Online marketing bestaat uit drie belangrijke pijlers. Zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren bieden de mogelijkheid het bereik te vergroten. Dankzij meer traffic maak je de website of webshop tot een belangrijk sales- en communicatieplatform. Conversie optimalisatie helpt die nieuwe bezoekers te converteren tot betalende klanten of leads en aanvragen die je kunt opvolgen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie helpt de vindbaarheid via zoekmachines te verbeteren. Een hogere positie binnen de organische zoekresultaten. Gebruik van de juiste zoekwoorden op de website en daar buiten. Dankzij een goede technische optimalisatie, de juiste content op de website en een overtuigend linkprofiel zullen Google, Bing en andere zoekmachines de website of webshop optimaal waarderen.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren biedt de mogelijkheid tot sterk gerichte campagnes voor een scherpe prijs per klik. Het helpt het rendement van je website of webshop te verhogen. Genereer leads of vergroot de naamsbekendheid bij de doelgroep. Tickles is Google Certified Partner. Dit betekent dat we alle tools en expertise in huis hebben om de doelgroep effectief te bereiken.

Conversie Optimalisatie

Conversie optimalisatie helpt bezoekers op de website zo efficiënt mogelijk te converteren tot betalende klanten, waardevolle leads of nieuwe aanvragen. Kleine wijzigingen kunnen leiden tot grote verbeteringen. We testen call-to-action alternatieven, de ideale check-out procedure en de performance van (mobiele) websites. Dankzij conversie optimalisatie haal je het maximale uit de website of webshop.

Heeft u vragen of interesse in online marketing? Wilt u weten welke vormen interessant voor uw organisatie zijn? Neem contact op met Tickles.

Afspraak maken