Shopping apps

Bouw een betere relatie op met je klant. Met je eigen shopping app, direct geschikt voor zowel iOS als Android

Maak een afspraak

Stel, je hebt een website laten bouwen, die helemaal responsive is. Dan is jouw website, wanneer je die opzoekt via je smartphone, helemaal geoptimaliseerd voor het gebruik daarvan.

Ideaal: meer conversies, sneller in gebruik en dus beter voor jou en je klanten.

Wil je meer informatie of direct een shopping app laten ontwikkelen? Vraag het ons gerust!

Maak een afspraak

Maar, heb ik dan écht een shopping app nodig? Het is geen must, maar het zou jou direct het volgende op kunnen leveren:

  • Gemiddeld gezien een 140% hogere orderwaarde
  • Gebruikers bekijken véél meer producten via jouw app, ruim 4 keer vaker
  • App gebruikers bezoeken jouw shop 2 keer vaker in vergelijking met een mobiele website

Mobiele website vs. Shopping app

Je bent vast op de hoogte van het feit dat mobiel tegenwoordig het gebruik van de reguliere desktop en tablet heeft ingehaald. 29% van de Nederlanders doet namelijk wel eens een aankoop via zijn of haar mobiel. Als het gaat over het verkopen van spullen, gebeurt dat bij de meeste webshops in Nederland via een mobiele website. Via een app kan dit uiteraard ook.

Wat is dan beter? Een mobiele website welke helemaal responsive is of juist een mobiele shopping app? Allereerst een uitleg over hoe een mobiele website werkt. Je klant zoekt, als deze jou nog niet kent, je website via een zoekmachine of vind je website via een Facebook advertentie. Een mobiele shopping app is dus een verlengstuk van je mobiele website: een klant gaat niet in de Google Playstore of in de Appstore jouw app zoeken.

Conversie

Een app is dus vooral bedoeld om meer klanten over de streep te trekken. Potentiële klanten besteden steeds meer tijd aan apps op de smartphone. Via een app zal een klant meer dan vier keer zoveel producten bekijken. Dit omdat een shopping app specifiek gebouwd is voor dit doel en een veel grotere gebruiksvriendelijkheid heeft. Daarnaast is een order die wordt afgerond in een shopping gemiddeld 140% hoger, wanneer je die vergelijkt met een afgeronde order via een mobiele website. Daarnaast keren nieuwe klanten die via een app shoppen, ook veel sneller weer terug naar je shop via de app. 

Wil je weten wat een shopping app je, naast conversie, eigenlijk nog meer oplevert? Bekijk dan eens de blog die wij hebben geschreven over shoppings apps. Het levert je écht meer loyale en vaker terugkerende klanten app, welke ook nog eens meer tijd besteden in je shopping app.

Geen zorgen: wij bouwen het

Lijkt het je ingewikkeld om een app te laten bouwen? Geen zorgen, bij ons ben je aan het juiste adres. Je hoeft zelf geen moeite te doen om de app te bouwen. Wij zorgen ervoor dat wij de app koppelen met je Magento webshop. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de producten geladen worden in jouw app. Onze developers en designers gaan dan voor jou aan de slag om de app af te maken. Voor de app wordt specifiek een uniek design aangemeten, welke helemaal ingericht is op de app zelf.

Jmango360 Partner

We bouwen een app niet alleen, dit doen wij samen met onze partner Jmango360. Zo creëren wij voor jou een complete shopping app welke ook nog eens, zoals we al aangeven, geschikt is voor zowel Android als iOS.