Webshops

Wij leveren e-commerce oplossingen op basis van het Magento platform. Van strategie en creatie tot support en optimalisatie.

Maak een afspraak

Magento 2 platform als basis

Magento is de wereldwijde standaard voor hoogwaardige webshops met complexe functionaliteiten. Tickles is technisch specialist in Magento webshops. We bouwen complexe webshops voor kritische opdrachtgevers. Vanuit onze technische expertise ontwikkelen we snelle en responsive webshops, uitstekend geschikt voor mobiel gebruik. Praktische koppelingen met ERP- of CRM-systemen en slimme technische functionaliteiten maken ons de specialist voor jouw e-commerce.

Een prettige online winkelervaring komt altijd voort uit de juiste mix van design en techniek. Een succesvolle webshop op Magento Open Source of Commerce gaat hand in hand met een helder plan, doordachte optimalisatie en een passende technische realisatie.

Meer uit je e-commerce platform halen of benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden van Magento 2? Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van je.

Maak een afspraak

Van strategie tot optimalisatie

Een succesvolle webshop vraagt om een heldere strategie. Aan de hand van de wensen en specifieke behoeften van de klant worden doelstellingen en strategie bepaald. Wij ontwikkelen onze e-commerce oplossingen op basis van Magento. Alles is erop gericht om tijdens de implementatie en realisatie geen kostbare tijd te verliezen.

Onze gecertificeerde Magento developers realiseren de webshop op basis van de wensen van onze klanten. Het design, de technische achterkant en (eventuele) koppelingen met bestaande ERP- en CRM-systemen vormen het hart van de webshop. Vanzelfsprekend zijn onze webshops responsive en komen uitstekend tot hun recht op desktops, laptops, tablets en smartphones.

Een goede webshop is altijd in beweging. Ook nadat je webshop is opgeleverd blijven we graag met je meekijken om het gebruikersgemak van je bezoekers te blijven optimaliseren.

Webshops en B2B-portals

Bedrijfsprocessen optimaliseren of inzichtelijk maken met een Magento webshop? Een B2B order- of dealerportaal laten inrichten?

Onze technische specialisten staan klaar om ook met jou bedrijfsprocessen aan de slag te gaan. We koppelen jou Magento e-commerce oplossing aan diverse gewenste CRM- of ERP-systemen en zorgen voor een gebruiksvriendelijk geheel waarin je gegevens altijd betrouwbaar zijn.

Op zoek naar een slimme B2B-oplossing door middel van een portaal of wil je een professionele webshop laten maken? Van handige tools op basis van webshoptechnieken tot complete en complexe webshops voor een brede doelgroep: Tickles is de online specialist. Neem contact op, we zijn je er graag mee van dienst.

Maak een afspraak