Websites

Het maakt nieuwsgierig, biedt een goede eerste indruk en wekt vertrouwen

Maak een afspraak

Creativiteit en innovaties die bijdragen aan de gebruikerservaring: een goede WordPress website sluit aan bij de wensen en behoeften van de doelgroep. Een website is meer dan een visitekaartje van een bedrijf: het maakt nieuwsgierig, biedt een goede eerste indruk en wekt vertrouwen. Een goede website sluit aan bij de identiteit van een bedrijf en vormt een verlengstuk van de organisatie.

Een frisse en responsive WordPress website op maat laten ontwikkelen of benieuwd naar de mogelijkheden van een intranet?

Maak een afspraak

Tickles helpt je wegwijs te worden in het WordPress CMS. We ontwikkelen gebruiksvriendelijke intranet omgevingen en professionele, responsive websites met technische functionaliteiten die inspelen op de behoeften van de doelgroep. Snelheid, flexibiliteit en technische optimalisatie: ze vormen de kernwaarden van de websites die wij ontwikkelen.

WordPress CMS met responsive design

WordPress is wereldwijd het meest toonaangevende CMS (Content Management Systeem) voor corporate websites en blogs. Dankzij het open-source karakter profiteer je van de technische ontwikkeling door duizenden professionals verdeeld over heel de wereld. Het WordPress CMS is 100% veilig, voldoet aan alle kwaliteitseisen en biedt doorlopende innovatie. CMS biedt ons de mogelijkheden om te blijven ontwikkelen en maatwerk te leveren.

Een WordPress website heeft bij ons standaard een responsive design. De website komt zowel op desktop computers, tablets als smartphones uitstekend tot z’n recht. Je hebt een enkele website die bij elke schermresolutie en ieder beeldschermformaat uitstekend leesbaar is. Dankzij hypermoderne technieken in het WordPress CMS is de website klaar voor de toekomst en kun je rekenen op een fris ontwerp.

Aan de slag met het WordPress CMS of eindelijk gebruik maken van een responsive webdesign? Neem contact op voor meer informatie, we gaan graag met je om tafel.

Maak een afspraak

Online customer experience

Een goede website is meer dan een online visitekaartje. De website draagt bij aan de online customer experience. Het is de ervaring die zowel offline als online leidt tot tevreden klanten. We zetten in de eerste fase een stip op de horizon en ontwikkelen een strategie om daar stap voor stap naartoe te werken. We ontwerpen een aantrekkelijk concept en design, waarbij de vastgestelde strategie geldt als uitgangspunt.

We werken voor zowel kleine als grote organisaties. Bekijk binnenkort de cases van V/d Wulp Volvo en Den Haag Marketing voor een goed beeld van wat we voor je kunnen betekenen. We gebruiken user insights om pagina’s en de website als geheel te optimaliseren.

Het resultaat is een WordPress website die leidt tot de gewenste interactie. Het internet vraagt om een combinatie van zenden en ontvangen. Interactie met de doelgroep leidt tot een hoogwaardige customer experience. We creëren een online community die bezoekers laat interacteren en terugkeren.

WordPress CMS voor intranet

Het WordPress CMS is bovendien uitstekend geschikt als intranet. We ontwikkelen een gepersonaliseerde portal of intranet-omgeving. Bekijk als voorbeeld binnenkort onze case van LC Packaging. We ontwikkelden een gepersonaliseerd intranet om de interactie tussen collega’s binnen de diverse internationale vestigingen te bevorderen.

Een intranet op basis van WordPress laten ontwikkelen of is het tijd voor een (nieuwe) website? Neem contact op, we lichten de mogelijkheden graag toe.

Een intranet op basis van WordPress laten ontwikkelen of is het tijd voor een (nieuwe) website? Neem contact op, we lichten de mogelijkheden graag toe.

Maak een afspraak