e-commerce
Webshops
22 februari 2019 door Suze

Gespreid betalen met in3 binnen Blueprint

Betaalmogelijkheden die aansluiten bij de behoeftes van jouw (potentiële) klanten. Het is een belangrijke factor dat bijdraagt aan het succes van je webshop. Een online winkelier zal eerder bereid zijn over te gaan tot aankoop wanneer de betaalmethode aansluit bij zijn voorkeur. Het aanbod in online betaaloplossingen is groot. Waarvan de mogelijkheid om achteraf te kunnen betalen zeer populair is binnen de nederlandse markt. Maar was jij al bekend met de online betaalmethode van in3? Het is de enige gespreide betaalmethode zonder rente of BKR registratie. De integratie van in3 binnen Blueprint was geen moeilijke keuze. Het onderscheidende en innovatieve karakter van deze betaalmethode is een mooie aanvulling in de reeks betaaloplossingen die wij beschikbaar stellen binnen onze Blueprint webshop. Met de toevoeging van de betaalmogelijkheid van in3 maak je het jouw (potentiële) klanten nog makkelijker om een aankoop te kunnen doen.

In 3 keer gespreid betalen zonder rente

Het komt geregeld voor dat een grotere uitgave voor klanten even niet uit komt en de aankoop daardoor wordt uitgesteld. Met de betaaloplossing van in3 is het mogelijk om dit af te vangen, zonder dat jouw klanten zich opzadelen met schulden of extra kosten. In3 is namelijk de enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Klanten hoeven niet langer hun aankoop uit te stellen, doordat ze 3 salaris rondes over de volledige betaling kunnen doen. Hoe het werkt? Klanten betalen direct de eerste termijn, de tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald.

Hogere aankoopbedragen en meer conversie

Doordat klanten in meerdere salarisrondes kunnen betalen blijken ze niet alleen eerder over te gaan tot aankoop maar besteden ze ook meer. Gespreid betalen zonder registratie of extra kosten verlaagt voor veel consumenten de drempel. Uit de resultaten van in3 blijkt dat de conversies gemiddeld met 15% stijgen en dat het aankoopbedrag met ruim 30% toeneemt.

Flexibel en verzekerd van uitbetaling

Kiest de klant voor in3 als betaaloptie in de checkout? Dan betaal je alleen bij de succesvolle transactie. Er zijn geen periodieke kosten aan in3 verbonden en de dienst is per maand opzegbaar. Bang om het bedrag niet uitgekeerd te krijgen? In3 neemt de zorgen uit handen en laat jou geen risico lopen. Zo ben je altijd verzekerd van uitbetaling. Het minimale bestelbedrag is € 100 en het maximale bedrag € 3.000.

Aanvullende relaxte voordelen van de betaalmethode zijn;

  • Direct online acceptatie, geen aanvraagformulieren
  • 0% rente en geen leningsovereenkomst
  • 100% uitbetalen na 15 dagen (retourtermijn) zonder risico
  • Extra marketingtool met ‘’al vanaf’’ prijzen
  • Geen conversie killende banners zoals: ‘Let op! Geld lenen kost geld’

In3 timmert hard aan de weg om uit te groeien tot een standaard betaaloplossing in iedere webwinkel. Binnen Blueprint is hij reeds als standaard toegevoegd met de Magento plugin waardoor hij gemakkelijk te activeren is. Maar ook onze partner Pay heeft in3 als betaaloptie toegevoegd aan het assortiment van betaalmethoden. Wil je meer weten over in3 en de mogelijkheden? Volg onze partner via social of bezoek de site.