e-commerce
Koppelingen
Marketing
19 april 2019 door Mirko

Hellodialog: een tickletje eigenwijs

Je hebt e-mailmarketingpartijen en je hebt e-mailmárketingpartijen… Wat we daarmee bedoelen? Nou, je hebt e-mailmarketingpartijen en je hebt Hellodialog. Hellodialog is geïntegreerd binnen Tickles Blueprint. Natuurlijk met een reden. Zij bieden je namelijk de fijnste e-mailapplicatie en het beste supportteam! Hoogste tijd om Hellodialog uit te lichten.

Succesvol e-mailen met Hellodialog

Het Haarlemse bedrijf is sinds 2001 specialist in e-mailmarketing. Met een team van twaalf personen zetten zij zich dagelijks in voor het succes van hun klanten, zowel op gebied van strategie en design, als op support. Hun team laat zich het beste omschrijven als ervaren, creatief en persoonlijk.

Een aantal belangrijke key features uitgelicht:

  1. Slimme applicatie: werken met de tool van Hellodialog is een verademing. Intuïtief de mooiste e-mails maken kun je met deze slimme applicatie in een handomdraai. Zo helder dat je zelfs de stagiair met de nieuwsbrief vertrouwt.
  2. Persoonlijke service: Hellodialog maakt het verschil door zijn persoonlijke service. Hun (Nederlandse) supportteam ondersteunt, adviseert of neemt je e-mailmarketing uit handen. Kies daarom precies de hoeveelheid service die jij nodig hebt.
  3. Meer e-mails in de inbox: e-mailen is natuurlijk pas leuk als je e-mails ook daadwerkelijk aankomen. De juiste begeleiding en slimme applicatie helpt je daarmee. Sterker nog: campagnes scoren gemiddeld 6% beter als je ze verstuurt met Hellodialog.

Zorgeloos van A tot Z

We zouden Hellodialog natuurlijk niet integreren, als er geen meerwaarde in zit voor jou als klant. En die is er zeker. Zo maakt deze e-mailmarketingpartij jouw e-mailmarketing een stuk zorgelozer. Je kunt het team inzetten voor jouw strategie, denk bijvoorbeeld aan de beste momenten om te mailen of welke mails je automatisch kunt versturen. Vervolgens is het mogelijk hun designafdeling in te schakelen voor een template, passend bij jouw huisstijl en wensen. Als laatste hebben ze een immense knowledgebase waarin supportartikelen en video’s te zien zijn om je de volgende stap te laten zetten. En kom je er dan echt niet uit? Dan kun je altijd nog terecht bij hun supportteam.

Soepele integratie in Tickles Blueprint

E-mails sturen naar aanleiding van het gedrag van je klanten? Het kan, en met gemak. Door de integratie van Hellodialog binnen jouw Tickles Blueprint-omgeving, synchroniseer je automatisch de informatie uit je webshop naar de e-mailapplicatie. Zo beschik je ultrasnel over up-to-date informatie, waarop je precies kunt aanhaken met je e-mailmarketing. Hellodialog en Tickles Blueprint gaan hand-in-hand voor optimale relevantie bij je (potentiële) klanten.

Ambitieus, ervaren en een tickeltje eigenwijs

Bij Hellodialog doen ze dingen graag net even wat anders, en dat is maar goed ook! Juist om die reden is e-mailen met deze partij makkelijker, persoonlijker en effectiever. Wist je bijvoorbeeld dat campagnes gemiddeld 6% beter scoren? Het harde werken wordt natuurlijk pas beloond als je e-mails daadwerkelijk aankomen. Je krijgt die garantie door hun grote betrokkenheid bij klanten, het intensief monitoren van het verzendproces en de slimme technologie die ze gebruiken in hun applicatie.

Ervaar zelf het gemak van Hellodialog. Vraag de demo aan en probeer de applicatie nu 30 dagen gratis en vrijblijvend!