Algemeen
Webshops
22 maart 2019 door Mirko

Je magazijn op orde met Picqer en Tickles Blueprint

Een serieuze webshop is niet compleet zonder een goede magazijnsoftware. Voor je klant is er niets vervelender dan dat de voorraad op de website niet klopt of wanneer de klant een verkeerd product ontvangt. Picqer gelooft in eenvoudige software, zonder handleiding. De software is speciaal ontwikkeld voor webshop-magazijnen. Picqer helpt zo webshops op een makkelijke manier hun magazijn efficiënt en effectief te maken. Binnen een dag is de software operationeel in je magazijn en sluit zo goed aan op de snelle time to market van Tickles Blueprint.

Wat doe je met Picqer?

Picqer is als een besturingssysteem voor je magazijn. Alles wat zich in het magazijn afspeelt kun je met deze software regelen, waardoor je nog maar één tool nodig hebt.
– Inkoopadvies, inkoopbestellingen plaatsen en inkopen binnen boeken
– Voorraadwijzigingen bijhouden en locaties beheren
– Bestellingen picken en versturen
– Retouren verwerken

Werken in je magazijn wordt leuker

Bespaar tijd bij alle cruciale stappen in je magazijn. De software vertelt je precies wat je moet doen. En mocht je een foutje maken, dan laat Picqer je dat gelijk weten zodat je het kan herstellen voordat de klant erachter komt. Zo werkt de software met jou samen om klanten blij te maken.

Picqer neemt veel werk uit handen. Bijvoorbeeld door automatisch de juiste verzendmethode te kiezen of door bestellingen op volgorde van je magazijn te leggen zodat je zo min mogelijk meters loopt. Met Picqer verwerk je bestellingen 5x sneller.

Ken je voorraad

Met de eenvoudige software weet je precies hoeveel van elk product je hebt en waar het ligt. Hierdoor dus nooit meer een zoektocht binnen jouw magazijn. Elke voorraadbeweging wordt gedetailleerd bijgehouden. Geheel automatisch.

Direct aan de slag

Je kunt eenvoudig aan de slag. Binnen één dag ben je al live. En omdat Picqer ‘in de cloud’ staat is het direct voor je hele team bereikbaar. Mocht je behoefte hebben aan een helpende hand of wat advies. Dan staat het support team altijd klaar om je te helpen. Zodat jij weer snel verder kunt met het verwerken van de bestellingen.