Algemeen
13 februari 2018 door Marcel

Tickles goes Amsterdam!

Het hoge woord is eruit: vanaf vandaag openen wij een kantoor in Amsterdam! Kort geleden vierden wij met zijn allen nog het 5-jarige jubilieum in Amsterdam. Tijdens dit jubileum hebben wij met gehele team op een rondvaartboot alle authentieke Amsterdamse grachten bewonderd. Je kunt Amsterdam met recht de meest waterige stad van de wereld noemen, omdat een vierde deel van de de oppervlakte bestaat uit havens en grachten.

Als echte vaarliefhebbers uit Friesland zijn wij natuurlijk gewend aan kanalen, beekjes, stromingen, rivieren en meren. Wij zullen ons in Amsterdam dan ook als een vis in het water voelen! šŸ˜‰Ā 

Tickles E-commerce kantoor in Amsterdam

Van oorsprong bouwt Tickles Magento webshops, wat vandaag de dag nog steeds de core business is. In een tijdsbestek van vijf jaar is Tickles uitgegroeid naar een team van 17 medewerkers. Naast de bouw en ontwikkeling van Magento webshops, verzorgt Tickles ook de online marketing van diezelfde webshop eigenaren. Met dit totaalpakket aan diensten, gaat Tickles nu ook de markt in de regio Amsterdam bedienen.

Nog verder groeien

Een kantoor kun je natuurlijk overal openen, maar de keuze om dit in Amsterdam te doen was voor ons snel gemaakt. Dat heeft met een aantal zaken te maken.

We hebben momenteel een portfolio aan klanten verspreid door Nederland. Met een kantoor in Amsterdam wordt het voor (potentiĆ«le) klanten gemakkelijk om ons te bezoeken, en andersom geldt dat natuurlijk ook. Daarnaast zitten er in AmsterdamĀ en de omgeving, veel meer bedrijven en partners op het gebied van E-commerce.

Een Tickles kantoor in Amsterdam, is een eerste stap in een verdere groeistrategie.Ā We zijn dan ook blij dat wij deze stap kunnen zetten zodat we nog verder kunnen bouwen aan het succes van Tickles!

De nieuwe locatie

Ons nieuwe kantoor bevindt zich aan de Wibautstraat (nummer 137C) in het prachtige Amsterdam. De locatie is gemakkelijk te bereiken, zowel met de auto als met de trein. Je rijdt via de A10 zo Amsterdam binnen en vervolgens neem je afslag s112. Vanaf het station rij je richting Amsterdam Amstelstation. Op steenworp afstand daarvan vind je ons kantoor!

Wil je ons bezoeken in Amsterdam? Kom dan gerust een keer langs voor een bakje koffie!