Algemeen
e-commerce
Webshops
7 februari 2019 door Mirko

De voordelen van PAY. binnen Tickles Blueprint

Eén van onze vaste Payment Service Provider partners, PAY., is gestandaardiseerd binnen Tickles Blueprint. PAY. heeft als streven het ondernemen voor jou een stuk makkelijker te maken. Als Payment Service Provider doen ze dit door je compleet te ontzorgen op het gebied van online én offline betalingsverwerkingen.

PAY. Maakt betalen vanzelfsprekend!

Om je een indruk te geven waarom wij o.a. PAY. gestandaardiseerd hebben binnen Tickles Blueprint lichten we graag een aantal Key Features van PAY. voor je uit.

Koppelingen voor de boekhouding

PAY. heeft een innovatieve synchronisatie module voor rapportages en reconciliatie doeleinden die jouw boekhoudproces vergemakkelijken. Koppelingen met onder andere Exact, Twinfield, e-Boekhouden.nl en Yuki zijn standaard inbegrepen. Liever een ander pakket? Exporteren is in ieder gangbaar formaat mogelijk.

Conversie optimalisatie

Door het aantal schakels in het betaalproces te minimaliseren en flexibiliteit toe te voegen in de transactie route realiseert PAY. een zo hoog mogelijke conversie. Daarnaast kun je eenvoudig conversie tracking via Google Analytics instellen waardoor je geen vertroebelde data meer hebt!

Smartphone app

Met deze app heb je altijd en overal de belangrijkste informatie over jouw betaalverkeer bij de hand. Via de app kun je op ieder gewenst moment eenvoudig transacties starten, inzien en beheren, refunds uitvoeren en betalingen inplannen.

Uitgebreid Admin Panel

De Admin Panel van PAY. geeft je meer inzicht in het betaalproces. Zo heeft PAY. een functioneel en uitgebreid Dashboard ontwikkeld waarop alle managementinformatie in één oogopslag zichtbaar is. Ook biedt PAY. uitgebreide statistieken op transactieniveau aan, evenals trend analyses. Bijgaand enkele voordelen van de portal op een rij:

• Paylinks via e-mail of SMS sturen
• QR-code generator
• Real-time transactie historie
• Meerdere bankrekeningen koppelen aan een webshop of verkooplocatie
• Meerdere verkooplocaties, webshops of omzetgroepen koppelen aan één account

Dynamic payments

Met dynamic payments kun je dynamische QR codes genereren. Jouw klanten kunnen een betaling verrichten door het scannen van deze QR code. Dit is een zeer geschikte betaalmethode voor talloze doeleinden: op facturen, kassabonnen, in jouw webshop, bij collecties of als alternatief voor acceptgiro’s. Tevens biedt deze feature de volgende mogelijkheden:

• Het bedrag van een factuur na verzending verhogen als de betaling te lang uitblijft – zonder de QR code aan te passen.
• De betaalmogelijkheid blokkeren wanneer de betaling gedaan is om dubbele overboekingen te voorkomen.
• Klanten / donateurs laten kiezen voor een eenmalige betaling of periodieke incasso.

pay-blueprint

Altijd real-time transactiestatus

Het platform van PAY. maakt gebruik van two way processing. Dit houdt in dat zij continu de status van een betaling aan jouw systeem doorgeven, net zolang totdat jouw systeem aangeeft dat de status ontvangen is. Mocht het voorkomen dat jouw systeem tijdelijk niet bereikbaar is kun je er zeker van zijn dat de transactie correct verwerkt wordt zodra het systeem weer bereikbaar is.

Subscription services (Recurring)

Eenvoudig jouw klanten een abonnement af laten sluiten en laten betalen op een voor hun vertrouwde manier? PAY. biedt herhaalbetalingen aan via zowel creditcards als incasso’s.

Echte omnichannel oplossingen

Alle betaalmethoden voor online en fysieke winkels zijn aangesloten op hetzelfde platform. Op deze manier krijg je een compleet overzicht van al jouw betaalstromen.

Wil jij gebruik maken van PAY klik dan op onderstaande button;

Account aanmaken bij PAY.

Bij het afnemen van een Tickles Blueprint webshop hoef jij je dus geen zorgen meer te maken over een goede betaalprovider. Deze hebben wij namelijk al voor je gestandaardiseerd zodat jij je kan focussen op andere belangrijke zaken binnen je bedrijf zoals een goede hosting provider… Ow nee toch niet! Deze hebben we namelijk ook al gestandaardiseerd voor je :)! Lees hierover alles in onze volgende release!