Algemeen
Hosting
Webshops
6 november 2019 door Jens

Tickles Digital Agency is Hypernode Certified

Tickles Digital Agency heeft de kwaliteitsstempel Hypernode Certified ontvangen. Voor het behalen van het certificaat is Tickles door een strenge audit gehaald. Hierbij zijn we beoordeeld op output -zoals de laadtijd en veiligheid van de door ons beheerde webshops-, onze Magento kennis, en op het hanteren van gedegen processen om kwaliteit te waarborgen. Met deze stempel wordt bewezen dat wij zeer hoge kwaliteit leveren en tot de absolute top van Magento bureaus binnen Nederland en België horen.

Wat houdt de Hypernode certificering in?

Bureaus die Hypernode gecertificeerd zijn moeten aan veel eisen voldoen. Zij beheren Magento shops die voldoen aan een uitstekende performance. Daarnaast is de veiligheid van deze shops een belangrijk speerpunt voor de agencies. Zij werken met professionele processen voor development, deployment en beheer. Bovendien zijn zij natuurlijk experts op het gebied van Magento zelf. Wanneer uit de strenge procedure van Hypernode by Byte blijkt dat een bureau aan bovenstaande eisen voldoet, dan ontvangen zij het certificaat. Kenmerkend aan het programma is dat de gecertificeerde bureaus blijvend worden gemonitord. Hiermee is de certificering niet een momentopname, maar een doorlopende kwaliteitsgarantie.

Het keurmerk wordt uitgegeven door de Magento experts van onze hostingpartner Byte. Net als wij werkt ruim 65% van de grote Nederlandse Magento bureaus met het Hypernode hosting platform van Byte. Dit geeft hen een goed beeld van kwaliteit en best practices op het gebied van Magento development. Byte gebruikt deze learnings om met deze kwaliteitsstempel de top agencies in de markt aan te wijzen. Wij zijn dan ook trots dat Tickles tot deze top behoort.

Als Hypernode Certified Magento Agency…

● lever en beheer je Magento shops met een uitstekende performance
● lever en beheer je zo veilig mogelijke Magento webshops
● werk je met professionele processen voor development, deployment en beheer
● heb je bovenmatige kennis van Magento

De kwaliteitsstempel van Hypernode by Byte is een certificaat dat op bureau niveau wordt uitgereikt. Vanuit Magento hebben onze developers diverse certificeringen behaald, maar dit certificaat is het enige dat wereldwijd de development processen en het eindresultaat (snelle en veilige shops) van het gehele bureau beoordeelt.