Zoekmachine optimalisatie (SEO) in Drenthe

Zoekmachine optimalisatie in Drenthe laten uitvoeren? Dat kun je zelf doen, maar het meeste rendement op je campagnes behaal je door het uit te besteden aan een een specialist. Als SEO professionals kunnen wij je ondersteunen en pogen hogere posities in Google te bereiken.

Wil je ook direct aan de slag en geen potentiële bezoekers mislopen? Wij hebben voor klanten van ons in Drenthe en de omliggende provincies, al meerdere SEO successen weten te realiseren.

Wat gaan we doen voor je?

Om beter uit te leggen aan je wat wij nou exact doen in een zoekmachine optimalisatie traject, zetten wij je dit duidelijk voor je uiteen. SEO (Search Engine Optimization) is in het Nederlands vertaald zoekmachine optimalisatie. Je moet het zien als pogen een hogere positie te bereiken in Google, door middel van aanpassingen aan de site (technische optimalisatie), in de tekst (On-page optimalisatie) en offline (Off-page optimalisatie).

De werkwijze

  1. on page optimalisatie; dit proces betekent dat je bezig gaat met het verbeteren van de teksten zelf.
  2. off page optimalisatie; off page betekent dat je er geen invloed op hebt én het ligt buiten het bereik van jouw geschreven pagina. hieronder valt linkbuilding, het verkrijgen van links naar jouw site of shop vanaf externe domeinen.
  3. technische optimalisatie; het technische optimaliseren van de website en de pagina, bijvoorbeeld de bestandsgrootte van afbeeldingen optimaliseren zodat de pagina sneller gaat laden

Dit alles kunnen wij voor je verzorgen, in een totaalpakket aan SEO werkzaamheden. Gemakkelijk, overzichtelijk en meetbaar.

Zoekmachine optimalisatie in Drenthe

Start je bij ons met een SEO traject in Drenthe, dan ben je altijd verzekerd van een paar garanties. Zo zorgen wij ervoor dat wij je altijd op de hoogte houden van de actuele posities, zodat jij weet waar jouw marketingbudget precies naartoe gaat.

Wij kunnen dan ook stellen dat wij de specialist zijn op het gebied van zoekmachine optimalisatie in Drenthe. Naast Drenthe, bedienen wij ook onze klanten ook in Friesland en Groningen. Wij leggen je helder uit wat we gaan doen, én waarom. Wij staan voor;

  • een concrete uitleg, alvorens wij starten. De briefing.
  • een online marketingplan, met praktische inzichten
  • gecertificeerde Online marketeers, met specialistische Zoekmachine Optimalisatie vakkennis (ook over Zoekmachine Adverteren!)
  • aan het einde van de maand een maandoverzicht, door middel van de maandrapportage

Wil je direct aan de slag met SEO? Vraag het ons dan via marketing@tickles.nl of bel ons gerust op +31 88 84 25 537.