Zoekmachine optimalisatie (SEO) in Friesland

Zoekmachine optimalisatie (SEO) in Friesland: wij zijn de specialist op het gebied van SEO en online marketing. Zoekmachine optimaliseren houdt in dat je probeert om een hogere positie te bereiken in de zoekmachine van (voornamelijk Google).

Wil je ook scoren? Vraag het dan aan onze zoekmachine specialisten. In de omgeving van Friesland hebben wij namelijk al vele klanten geholpen aan hogere posities in Google. Dit doen wij door middel van zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisaties is dan weer een tegenhanger van zoekmachine adverteren.

Wat wij voor je doen:

Wat we voor je uitvoeren is SEO (search engine optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie). Dat houdt in dat wij een aantal facetten van je website of webshop voor je in orde maken, te weten on-page SEO, off-page SEO en technische SEO. Wanneer je al deze drie onderdelen goed beheerst, zul je zien dat je gaat stijgen in de rankings. Het mooie hieraan is dat dit een proces is voor de lange termijn. Activiteiten uitgevoerd voor de optimalisatie, blijven voor altijd doorwerken.

Een samenvatting van SEO;

  1. On-page SEO; het proces van tekst optimaliseren, het schrijven van teksten voor de pagina’s. Voorafgaand hieraan wordt er een keyword – onderzoek uitgevoerd.
  2. Off-page SEO; het proces van verzamelen van links, linkbuilding genoemd, waarbij links worden verzameld naar je webshop of website vanaf andere pagina’s.
  3. Technische SEO; de technische kant van SEO is het optimaliseren van code, het verbeteren van de laadsnelheid van pagina’s en andere zaken zoals interne links.

meta descriptions: onderdeel van zoekmachine optimalisatie

De Zoekmachine optimalisatie specialist van Friesland

Wij kunnen ons met recht een specialist noemen op het gebied van zoekmachine optimalisatie in Friesland. Wij zijn namelijk in staat om je helder en duidelijk uit te leggen wat wij voor je gaan doen, op welke manier én we houden je op de hoogte van onze werkzaamheden.

Wij staan voor;

  • een duidelijke briefing, zonder moeilijke woorden
  • een concreet online marketingplan
  • professionele online marketing specialisten
  • maandelijkse update, waarin we je vertellen wat we nou echt voor je doen

Wil je meer weten over SEO of direct aan de slag? Mail ons of bel even met +31 88 84 25 537.