Koppelingen
Webshops
29 maart 2019 door Suze

Zorgeloos je bestellingen verwerken met Sherpaan en Blueprint

Hoe efficiënt is de orderverwerking van jouw shop? De backoffice software van Sherpaan zorgt ervoor dat het hele bestelproces van een geplaatste order tot verzending van het pakket geheel geautomatiseerd verloopt.

Zo efficiënt mogelijk webshop-orders afhandelen wordt steeds belangrijker

Velen herinneren het zich nog wel.. De start van je eerste online activiteiten en de eerste producten die via jouw online platform te bestellen waren. Het begint vaak met een aantal bestellingen, die overigens prima met verschillende (software) systemen te verwerken waren. Naar verloop van tijd vindt er een omslag plaats. De huidige systemen blijken het toenemende aantal orders niet langer bij te kunnen benen waardoor er veel mis gaat. Het levert een hoop ergernis en frustratie op en wat te bedenken van de kosten die het met zich meebrengt. Tien procent van de orders kosten negentig procent van de tijd. Volgens Sherpaan kan het zo niet langer. Het is tijd voor efficiënte orderverwerking!

Webshops helpen groeien. Dat is wat we samen willen bereiken. Sherpaan doet dit door het in eigen beheer ontwikkelen van software. Het doel daarbij is dat je efficiënter orders gaat verwerken en meer tijd overhoudt voor het echte ondernemen. Met een Magento 2 webshop op basis van Tickles Blueprint heb je een stabiele basis en kunnen de orders binnen komen.

Bespaar kosten; tijd en doe meer met minder FTE’s

Shepaan stroomlijnt met zijn software o.a. de klantenservice; inkoop; logistiek; voorraadbeheer; rapportages; facturatie; retouren; dropshipments en point of sale. De software is volledig afgestemd op online retailers en wordt in eigen beheer ontwikkeld. Sherpa blijft ook meegroeien met zijn klanten om een zo optimaal resultaat te kunnen blijven waarborgen. De software is actief bij ruim tweehonderd webshops waarvan dagelijks duizenden orders razendsnel automatisch worden verwerkt.

Blueprint koppeling met de backoffice van Sherpaan

Dit wordt allemaal geregeld middels de extensie die Sherpaan beschikbaar stelt. Het gaat hierbij om een koppeling waarbij artikelen, voorraadinformatie en orders worden uitgewisseld. De koppeling is beschikbaar voor zowel Magento 1 als 2.

Wat levert het op?

  • Minder pickfouten en retouren
  • Altijd inzicht in de voorraad
  • Hogere tevredenheid klanten
  • Minder loonkosten magazijn en klantenservice
  • Snelle orderverwerking
  • Hogere productiviteit klantenservice
  • Efficiënter inkopen

Klanten zijn voornamelijk verrast door de flexibiliteit en de mogelijkheden van het pakket als aanvulling op een Magento webshop. Ook het heldere overzicht en de efficiënte werkwijze voor in- en verkoop worden als zeer positief beoordeeld. Commercieel Directeur, Erik Sloof neemt je in onderstaande video mee hoe de software van Sherpaan een goede aanvulling op je Magento webshop kan zijn.